top of page

0299-602 206
info@detaanketel.nl

Overnachten

Als u langer van Marken wilt genieten dan alleen een lunch of diner, dan biedt Marken u een aantal schitterende en idyllische opties. U kunt dit zelf direct doen door te klikken op het logo van de betreffende locaties. 

 

Daarnaast hebben we met onze partner Hof van Marken ook een leuk all-inn arrangement samengesteld waarbij u kunt genieten van een diner, overnachting en ontbijt. Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met ons via telefoon of e-mail. Wij kijken dan direct of er op uw gewenste datum beschikbaarheid is.

hofvanmarken.png

Hof van Marken:

 

Hotel Hof van Marken heeft 7 nostalgische hotelkamers, uitgevoerd in karakteristieke kleuren van landelijk Waterland, onderscheiden zich van de grootschalige hotels door de huiselijke sfeer en brocante inrichting. Merendeel van de kamers bieden panoramische vergezichten over de weilanden, het IJsselmeer en de Marker haven.

De Pepersteeg:

 

De Pepersteeg is een Bed en Breakfast die gerealiseerd is in een “oud” bankgebouw. De locatie van deze Bed en Breakfast ligt in het midden van het oude centrum van Marken. De vier kamers zijn erop ingericht om u een echte Marker-ervaring te geven met het comfort en luxe van nu. De kamers op de bovenste verdieping geven u zelfs een prachtig uitzicht over de oude Zuiderzee.

B&B.png
bottom of page