top of page

0299-602 206
info@detaanketel.nl

Arrangementen:

Naast onze reguliere lunch- en dinerkaart hebben wij ook een aantal hele leuke arrangementen ontwikkeld die u het gehele jaar door kunt boeken. 

Schermafbeelding-2019-03-19-om-15.30.15.

High Tea:

 

Tijdens onze High Tea nemen we u in 2,5 uur mee in een reis door de wereld van de thee. We schenken 4 verschillende thee soorten die ieder een eigen smaak en karakter hebben. Bij iedere theesoort serveren we steeds een ander hapje om uiteindelijk af te sluiten met een klassieke zoete lekkernijtoren bij de laatste thee.

 

Een heerlijke middag met familie of vriend(inn)en.

 

We bieden de High Tea uitsluitend aan op basis van reservering en vanaf 4 personen. 

 

High Wine:

 

Houdt u meer van iets stevigers, dan bieden wij ook een heerlijke High Wine. U proeft 4 verschillende wijnen waarbij wij een lekker hapje serveren. De focus bij de High Wine ligt op het genieten van een mooi glas wijn in combinatie met gesprek met uw gezelschap. 

 

We bieden de High Wine uitsluitend aan op basis van reservering en vanaf 4 personen.

 

Wijn roosteren
DSC_4896LR.jpg

Chef's Choice menu

 

Chef’s Choice menu:             

 

Durft u het aan om de chef te laten kiezen wat u vanavond gaat eten. Laat u dan verrassen en geniet van een heerlijk 5-, of 6-gangen menu, waarbij onze chef een selectie van de kaart aan u zal presenteren. Dit menu is alleen met de hele tafel te bestellen 

 

5-gangen menu:            €50,- p.p.                     

6-gangen menu:            €57,50 p.p.

Groepen:

Bruiloften, feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten:

Indien u voor een bruiloft, jubileum, of andere speciale gelegenheid bij ons wilt komen vinden wij dat een enorme eer. Ons doel is dan ook om er voor u een dag van te maken waar u na afloop met veel genoegen op terug kunt kijken. Wat we daarvoor nodig hebben is uw goede humeur op de dag zelf en een afspraak vooraf om te zorgen dat we weten wat u van ons nodig heeft om er ook daadwerkelijk een onvergetelijke gelegenheid van te maken.

 

Tijdens de afspraak zullen verschillende zaken aan bod komen waaronder de culinaire invulling die u van ons verwacht. Wij hebben hiervoor verschillende concepten van buffet tot walking dinner en drankenpakketten van Hollandsassortiment tot volledige uitkoop van de bar. Afhankelijk van het aantal personen in uw gezelschap kunnen wij een passend voorstel doen.

 

Naast de unieke locatie en het faciliteren van eten en drinken kunnen we u ook in contact brengen met een aantal mensen voor eventuele aankleding van onze zaak speciaal voor uw evenement, muzikale invulling of entertainment.

 

Gezelschappen kunnen afhankelijk van uw wensen en het seizoen maximaal 80 tot 200 personen zijn.

 

Voor meer informatie vragen wij u direct contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail op respectievelijk 0299602206 of info@detaanketel.nl

bottom of page